De nieuwste variant van memory. Imperial Stout met vatgerijpte koffie, kokos en kaneel. Heeft liggen rijpen in Rittenhouse Rye Whisky & Calvados vaten, maar liefst 27 maanden lang. Poahhh.
Imperial Stout met vanille, koffie en Michigan esdoornsiroop, gerijpt in Eagle Rare 10 jaar bourbonvaten - totale rijpingstijd 34 maanden. 5.54 UNTAPPD
Dit bier is substantieel! De robuuste body van Golden Promise mout en haver maakt het mogelijk om een serieuze dry-hopping van Motueka, Galaxy en Citra hop te dragen. Door een lange fermentatie is het bier een extra sappige sensatie. Geniet ervan! 4.34
Dit is niet zozeer een bier als wel een ervaring. Oorspronkelijk gebrouwen voor Ebenezer’s Pub in Lovell, Maine (VS), is dit bier een eerbetoon aan Albert II, de zesde koning der Belgen. Ondanks de 13% ABV, zul je Black Albert gevaarlijk drinkbaar vinden.
Een nieuwestijl is geboren, Cream Stouts zijn dik genoeg om lijnen te verstoppen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout met 12% Abv waaraan we na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom toevoegen, naast andere romige toev
Voor het 4e jaar op rij is samen met Outro Lado een bier gebrouwen, dit keer om hun 6e verjaardag te vieren. Noctuary is bierdecadentie tot het uiterste! Aan deze Imperial Stout-basis is tonnen banaan, oneindig veel chocolade en precies de juiste dosis ge
Een klassieke goudkleurige tripel maar dan gemaakt met Triticale, een kruising van tarwe en rogge, een gewas dat verbouwd wordt in Laren. Een écht lokaal bier dus.
Blonde tripel met vlierbes. “Je Moeder smaakt naar bloemetjes!” Bloemige aroma’s van de vlierbloesem en de zoetzure smaak van hibiscus. Mooie grote fles, om te delen, met...
De Amsterdamse brouwerij Walhalla verhuisd, totdat deze in neergestreken op een nieuwe locatie in Noord reizen de goden door het land om bier te brouwen met beste vrienden.
Buiten de veiligheid van het Walhalla heerst een grimmige duisternis. Hier wone
Met een gedurfde body en een zijdezachte textuur blijft Defcon 5 niet onopgemerkt. De basis van lagermout, havervlokken en chitmout biedt structuur en creëert een wazige zachtheid. Ondanks het gewicht heeft het bier een lichte droogheid en een verrassend
De kabouters zijn hier, zoals ze altijd zijn geweest, wachtend in de marges van het verhaal - een eerbetoon aan de niet zo oude manieren van de originele Triple IPA's.
Dit brouwsel barst van de aroma's van abrikozenjam, rijpe mango en grapefruitschil.
Nevels zwanenzang heeft geklonken. Sintel is een prachtig donkere bière de garde met geroosterde wilgenbast. Tonen van hout, gedroogde dadel en iets kruidig, verpakt.
Een bier vermengd met cider noemen we een Graff. Omdat er minder appels werden geoogst, was er minder cider af te vullen; daarom blendde Nevel het met bier om zo deze Graff te maken. 4 op Untappd!
De laatste flessen Nevel. Mijmer is een mooi wild bier met zwarte bes en venkelzaad. Subtiele en delicate kruidige toon, bessen en goed zuur. 4.14 op Untappd!
Bries is gemaakt met duindoornbessen van Fruitproeverij Zandberg. De hele takken met bessen eraan hebben 1 maand gemacereerd in een jaar oud bier. Deze maceratie is geblend met een houtgerijpt wild bier van bijna 2 jaar oud waar ook duindoornbessen op heb
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.