Spear is een 13% Whiskey Barrel Aged Imperial Stout, die de perfecte mix van robuuste smaken en elegantie laat zien. Het is een ondoorzichtige zwarte stout met een bruine schuimkraag, die aroma's van verkoold eikenhout, vanille, pure chocolade en gerooste
Zeer stroperige zwarte stout. Licht koffiecremakleurig schuim. Intense fruitige pure chocolade. Bournville, lichte kers, toffee-karamel met een vleugje granola. Zoet maar niet plakkerig, gebalanceerd in bitterheid. Iets romige textuur met een intense line
Pedro Ximénez Barrel Aged Imperial Stout, betoverende aroma's van gedroogd fruit, karamel, pure chocolade en geroosterde koffie is Tara een onweerstaanbare verwennerij. Elke slok onthult een combinatie van romigheid en Pedro Ximénez sherryzoetheid, die cu
Imperial Oatmeal Stout gerijpt in Ierse whiskyvaten en heeft tonen van whisky met een geweldige intrede, gevolgd door chocoladesmaken van de cacaonibs en een lange afdronk van hazelnoot. 4.29 UNTAPPD
Verzamelt alle smaken van een lange en geduldige Barrel Aging en wordt vervolgens delicaat geïnfuseerd in Cholaca & versgemalen Cocoa Nibs, langzaam geëxtraheerd voor een decadente en rijke chocoladegoedheid. Ogham is zondig lekker, vol met chocoladetonen
Schotse Peated Barley-mout met fluweelzachte textuur, sterke maar echte geturfde aroma's gemengd met de langzame magie van het Laphroaig Quarter Casks-rijpingsproces, met een alcoholpercentage van 14%, combineert meesterlijk met Black Angus Steak en stevi
De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt. Het gebakje is een soort geribbeld cilindervormig gekarameliseerd cakeje waarin vanille en rum
In 2022 was Algorithm Pt.1 binnen enkele seconden uitverkocht. In 2023 ging Pt. 2 ook als warme broodjes over de toonbank. Nu, in 2024, is dit het laatste deel van deze blockbuster barrel-aged Imperial Stout-trilogie: The algorithm III.
Marzipan Steamroller is een krachtige pastry stout met een unieke twist. De basis is robuust, met 30% rogge- en 15% speltmouten, wat het een textuur geeft die zowel fluweelzacht als licht plakkerig is. Gedroogde kersen- en abrikozenpitten zorgen voor de b
#4000 is het vierde en tevens laatste in de reeks van de 4 speciale BA-bieren voor het 20-jarig jubileum van Brouwerij de Molen. Met dit op rumvaten gerijpte ‘quadruple-achtige’ wordt de reeks knallend afgesloten. In de neus schieten de aroma’s van rozijn
Samenwerking met Amundsen brouwerij uit Noorwegen. Sobremesa is een Imperial Pastry Stout, perfect om langzaam van te genieten terwijl je geniet van een goed gesprek. Het rijke lichaam is gebouwd op een basis van speciale mouten: chocolademouten, gouden n
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.