Het komt allemaal neer op drie ingrediënten: chocolade, maïs en zout! Een eerbetoon aan de perfecte balans tussen zoet, zout en de rijkdom aan eenvoudige ingrediënten, getransformeerd tot iets subliems. 4.29 op Untappd
Kijk, da's ook wel eens een keer leuk; een stout zonder adjuncts. Gebrouwen met speciale moutsoorten van Crisp malt, en een vierdubbel maischprogramma; dat levert een gelaagde stout op die puur, dik en robuust is. Geen kokosvlokje of lactose in zicht. Hee
Oorspronkelijk gebrouwen voor het Borefts Beer Festival in 2017, is All The Leaves Are Brown een seizoensgebonden Brown Ale gebrouwen op imperiale sterkte en verrijkt met ahornsiroop. Wegens succes komt deze elk jaar terug. Giet het in een glas en je word
Een klassieke imperial stout, zoals Sans Pardon, is perfect om te laten rijpen op Bourbon-vaten. De koffie- en chocolade smaken complementeren uitstekend met de Bourbon/whiskey smaken van het vat. Helaas is het niet eenvoudig, laat staan goedkoop, om aan
Na het zinderende succes van een aantal jaar geleden is hij weer terug en deze keer nog voller van smaak. Samen met vrienden van Frontaal Brewing Co. is een donker bier gebrouwen, vol met pinda’s en chocolade. Super smeuïg, precies zoals wij er van houden
Hier is-ie dan: Motor Oil Nitro. De vertrouwde Imperial Stout, maar dan met een innovatieve twist. Dankzij de toevoeging van nitro is het bier zachter, romiger en een tikje zoeter. Om het perfect in balans te houden, hebben we er wat meer roast aan toegev
De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt. Het gebakje is een soort geribbeld cilindervormig gekarameliseerd cakeje waarin vanille en rum
Deze enorme imperial stout heeft 24 maanden gerijpt in Fortified Raspberry Wines (MacNoir) vaten van la Maison des Résistants. Deze dessertwijn verrijkt met frambozen is een gouden combinatie met de de smaken van gebrande mout en chocolade.
Imperial Stout met op vaten gerijpte koffie, kokosnoot en kaneel. 18-21 maanden gerijpt in Wild Turkey Bourbon-vaten en Amarone Red Wine-vaten. 4.17 UNTAPPD
Collab met Omnipollo. Aroma's van browniebeslag, romige banaan en geroosterde pinda's stijgen op voordat extreme smaken van rijke Duitse chocoladetaart, bananen-crème-brûlée-vla, verkruimelde Oreo's met room en pindakaas-fudgebrownies zich samenvoegen tot
Gemaakt met pindakaas, marshmallow en banaan - Fall From Grace schenkt een gitzwarte cocktail met een prachtig mokkaschuim en een volle neus van pindakaas en marshmallow. 4.21 op Untappd!
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.