Nevels zwanenzang heeft geklonken. Sintel is een prachtig donkere bière de garde met geroosterde wilgenbast. Tonen van hout, gedroogde dadel en iets kruidig, verpakt.
Een bier vermengd met cider noemen we een Graff. Omdat er minder appels werden geoogst, was er minder cider af te vullen; daarom blendde Nevel het met bier om zo deze Graff te maken. 4 op Untappd!
De laatste flessen Nevel. Mijmer is een mooi wild bier met zwarte bes en venkelzaad. Subtiele en delicate kruidige toon, bessen en goed zuur. 4.14 op Untappd!
Bries is gemaakt met duindoornbessen van Fruitproeverij Zandberg. De hele takken met bessen eraan hebben 1 maand gemacereerd in een jaar oud bier. Deze maceratie is geblend met een houtgerijpt wild bier van bijna 2 jaar oud waar ook duindoornbessen op heb
Bloem heeft 27 maanden gerijpt op een enkel fino Sherry vat. Deze vaten worden normaal gebruikt voor Jubel, maar voor dit bier hebben ze hun basis blonde bier op dit vat gelegd om juist de expressie van het vat en de sherry flor naar voren te brengen.
Houtgerijpt wild bier met citroenen. De citroenen komen van Landgoed Dordwijk en hebben bijna 1,5 jaar gemacereerd. De maceratie heeft vervolgens weer 1,5 jaar op een houten vat gerijpt en is vervolgens geblend met een ander vat. 4+ op Untappd
Stil is een versterkt wild bier. Gemaakt volgens de Musage methode, maar dan met wild vergist bier en een destilaat van hun eigen wild bier. Na 40 maanden houtrijping mag het resultaat er zijn. Stil zit boordevol aroma's van gedroogd fruit, karamel, rood
Wild is vergist met Nevels unieke gistcultuur, direct in de natuur geoogst. Gebrouwen met 100% Nederlandse grondstoffen van duurzame en natuurinclusieve boeren. Proef de rijkdom van de natuur.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.