De Amsterdamse brouwerij Walhalla verhuisd, totdat deze in neergestreken op een nieuwe locatie in Noord reizen de goden door het land om bier te brouwen met beste vrienden.
Buiten de veiligheid van het Walhalla heerst een grimmige duisternis. Hier wone
Met een gedurfde body en een zijdezachte textuur blijft Defcon 5 niet onopgemerkt. De basis van lagermout, havervlokken en chitmout biedt structuur en creëert een wazige zachtheid. Ondanks het gewicht heeft het bier een lichte droogheid en een verrassend
De kabouters zijn hier, zoals ze altijd zijn geweest, wachtend in de marges van het verhaal - een eerbetoon aan de niet zo oude manieren van de originele Triple IPA's.
Dit brouwsel barst van de aroma's van abrikozenjam, rijpe mango en grapefruitschil.
Nevels zwanenzang heeft geklonken. Sintel is een prachtig donkere bière de garde met geroosterde wilgenbast. Tonen van hout, gedroogde dadel en iets kruidig, verpakt.
Een bier vermengd met cider noemen we een Graff. Omdat er minder appels werden geoogst, was er minder cider af te vullen; daarom blendde Nevel het met bier om zo deze Graff te maken. 4 op Untappd!
De laatste flessen Nevel. Mijmer is een mooi wild bier met zwarte bes en venkelzaad. Subtiele en delicate kruidige toon, bessen en goed zuur. 4.14 op Untappd!
Bries is gemaakt met duindoornbessen van Fruitproeverij Zandberg. De hele takken met bessen eraan hebben 1 maand gemacereerd in een jaar oud bier. Deze maceratie is geblend met een houtgerijpt wild bier van bijna 2 jaar oud waar ook duindoornbessen op heb
Bloem heeft 27 maanden gerijpt op een enkel fino Sherry vat. Deze vaten worden normaal gebruikt voor Jubel, maar voor dit bier hebben ze hun basis blonde bier op dit vat gelegd om juist de expressie van het vat en de sherry flor naar voren te brengen.
Houtgerijpt wild bier met citroenen. De citroenen komen van Landgoed Dordwijk en hebben bijna 1,5 jaar gemacereerd. De maceratie heeft vervolgens weer 1,5 jaar op een houten vat gerijpt en is vervolgens geblend met een ander vat. 4+ op Untappd
Wild is vergist met Nevels unieke gistcultuur, direct in de natuur geoogst. Gebrouwen met 100% Nederlandse grondstoffen van duurzame en natuurinclusieve boeren. Proef de rijkdom van de natuur.
Oude Geuze Boon is een monument van smaak, een blend van milde 18 maanden oude lambiek en sterk 3 jaar oud bier en een zeer jonge lambiek. Gerijpt op eikenhouten vaten. Na enkele maanden rijping op fles ontwikkelt de geuze zijn delicate smaak.
Maak je klaar om deze Red Double IPA te ontdekken die je meeneemt naar de vurige setting van spaghettiwesterns. Met zijn legendarische trio van Amarillo-, Cascade- en Centennial-hop vertelt dit karaktervolle bier een verhaal van smaken die net zo intens z
Bereid je voor op een ervaring die je meeneemt naar het hart van het stoffige Wilde Westen, waar de zon schijnt en de smaken elkaar in hevige beroering brengen. Met zijn explosieve trio van Nectaron, Nelson Sauvin en Mosaic-hop is dit bier de held die de
Maak je klaar om met deze Double NEIPA zijn smaken te laten zien in de rauwe en stoffige wereld van westerns. Dit bier is tot de tanden toe gewapend met krachtige Nectaron-hop en heeft een alcoholpercentage van 8% en explosieve aroma's.
Een mix van bier dat is gefermenteerd op Clairette en Muscat-druif en gerijpt in vaten, en een verse saison die is gefermenteerd met onze mix van lokale gisten. Voor deze jaargang werden druiven toegevoegd aan de Prune 2022 jaargang. Fruitig, pittig, comp
Fris zuur bier met gedroogde zwarte limoenen (loomis).
Gefermenteerd met onze huiscultuur (brouwersgisten, bacteriën en wilde gisten)
Zuur, funky maar verfrissend met subtiele tonen van zwarte peper en limoenen.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.