Als twee iconische brouwerijen de handen ineen slaan, dan weet je dat er een mooi bier aan zit te komen. Weihenstephaner en St. Bernardus verenigden hun bierculturen door dit bier te brouwen naar Belgische stijl, met hop uit Hallertau én Begië en Weihenst
Een klassieker uit het Ruhrgebied met een volle smaak en drinkbare elegantie. Sterk gebrouwen en mild gehopt volgens traditioneel exportrecept. Van deskundigen voor deskundigen.
Samenwerking met Frau Gruber brouwerij uit Denemarken. Keizerlijke feestelijke kerststout met lactose, cacaonibs, gember, marshmallows, nootmuskaat en kaneel.
Weizen, maar dan op z'n Frau Grubers: een moderne twist dus. Deze is gedryhopt met Simcoe, een Amerikaanse hop die wat tropische aroma's met zich mee brengt.
Flink dikke Pastry Stout van 13,8% die je smaakpapillen versteld doen staan. Door het gebruik van gebrande mouten verkreeg niet bier zijn zwarte kleur. Gebrouwen met pruimen en abrikozen, waarna maple syrup en vanille is toegevoegd. Samenwerking met Mad S
Een helder Duits exportbier, sprankelend en fris tegelijk, gebrouwen met edele grondstoffen. Dit eersteklas product van de oude Beierse brouwkunst. Een lekkernij voor elke bierkenner. Ingrediënten: water, gerstemout, hop.
Voor sommige bierliefhebbers moet het vooral mild zijn. Leikeim Hell is een Helles Lager van ondergisting. De fijne, bleke mout en milde hop zorgen voor een licht en easy-going karakter. Mensen houden ervan vanwege de weelderige schuimkraag en de subtiele
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.