MEGA: Iets “groots” of “heel groots”, dat opvalt door zijn omvang. Wordt ook gebruikt om excellentie aan te duiden. Imperial stout gerijpt op Palo Cortado Sherry vaten.
Het heeft maar liefst 4 jaar geduurd voordat dit bier terug was. Geduldig gerijpt op kwaliteitsvaten bewaard tot ze rijp waren en de perfecte smaak hadden gekregen.
Imperial Stout barrel gerijpt in Tequila en Jamaican Rum barrels gedurende 4 jaar. Per
Voormalig brouwer en eigenaar van brouwerij de Molen brouwt nu zijn bieren in het Spaanse platteland. IPA met chocolade mout en IPA, smaak ver verwijderd van een IPA, toch erg goed. Als een ninja sluipt deze naar binnen en doet alsof hij licht en glad is.
Samenwerking met de Spaanse brouwerij SOMA. Voor biefstuk: Temper het. Kruid het. Schroei het. Laat het rusten. Snijd het. Eet het.
Voor het bier: Brouw het. Whirlpool het. Fermenteer het. Droog-hop het. Verpak het. Serveer het vers.
Het heeft maar liefst 4 jaar geduurd voordat dit bier terug was. Geduldig gerijpt op kwaliteitsvaten bewaard tot ze rijp waren en de perfecte smaak hadden gekregen.
Imperial Stout barrel aged in Bourbon en US Whiskey barrels gedurende 4 jaar. Perfect
Samenwerking met de Amerikaanse brouwerij Outer Range. Dit bier combineert de essentie van klassieke hoppen zoals Columbus en Simcoe, en vult je gehemelte met verse dennen- en kruidenaroma's, naast een moderne twist van Azacca, die een levendige tropische
Samenwerking met Amundsen brouwerij uit Noorwegen. Sobremesa is een Imperial Pastry Stout, perfect om langzaam van te genieten terwijl je geniet van een goed gesprek. Het rijke lichaam is gebouwd op een basis van speciale mouten: chocolademouten, gouden n
Het heeft maar liefst 4 jaar geduurd voordat dit bier terug was. Geduldig gerijpt op kwaliteitsvaten bewaard tot ze rijp waren en de perfecte smaak hadden gekregen.
Imperial Stout barrel gerijpt in Bourbon en Jamaican Rum barrels gedurende 4 jaar. Per
Het heeft maar liefst 4 jaar geduurd voordat dit bier terug was. Geduldig gerijpt op kwaliteitsvaten bewaard tot ze rijp waren en de perfecte smaak hadden gekregen.
Imperial Stout barrel gerijpt in RYE Whiskey en US whisky barrels gedurende 4 jaar. Pe
Samenwerking met de Engelse brouwerij Cloudwater. Bonito del Norte is een van de "koningsvissen" van de Golf van Biskaje. Deze Double Dry-hopped IPA is een waar genot voor de zintuigen.
Mix van pilsmouten als basis, samen met havervlokken en rauwe tarw
Samenwerking met Arpus uit Letland. Deze fruitige sour is een heerlijke dans van zoet en zuur, die de heerlijke smaken van bramen en bosbessen en de betoverende dieppaarse tint harmoniseert.
Gebrouwen met Philly-gist, levert elke slok een natuurlijke z
Samenwerking met TRACK uit Engeland. Salsa Verde vangt de frisheid en het kruidige karakter van de iconische saus uit de Baskische keuken. In plaats van peterselie zijn beste hoppen geselecteerd, waaronder HBC 1019 in dry-hopping, een experimentele hop di
Heb je ooit gedroomd dat je viel, dat je vloog of dat je naakt aankwam voor een examen? Nou, we dromen van hop, heel veel hop. Godzijdank zijn we er dol op in al zijn varianten, inclusief Ekuanot, Sabro en Centennial, die we in deze troebele, verfrissende
Stout gebrouwen met roggemout, wat het bier een extra diepe smaaklaag geeft. Daaraan werd kokos toegevoegd. Dat gemengd met de tonen van pure chocolade maakt een complex en heerlijk bier.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.