Van tijd tot tijd neemt Mad Scientist risico's en verlaten ze de comfortzone van noten, vanille en zoete specerijen om eens wat onzin te proberen. In dit geval kwam de motivatie voort uit culinaire ervaringen waarbij rozemarijn, cacao en zout al lang vrie Lees meer..
Van tijd tot tijd neemt Mad Scientist risico's en verlaten ze de comfortzone van noten, vanille en zoete specerijen om eens wat onzin te proberen. In dit geval kwam de motivatie voort uit culinaire ervaringen waarbij rozemarijn, cacao en zout al lang vrienden zijn, dus waarom zouden ze ze niet eens in bier proberen, misschien met wat rook? 4.19 op Untappd
STOUT, 11.3%, HONGARIJE, FLES, 500ML
Van tijd tot tijd neemt Mad Scientist risico's en verlaten ze de comfortzone van noten, vanille en z..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen